Sváteční den přinesl mladší přípravce z Jílového opět 6. místo v pátém kole turnaje v Boleticích nad Labem

30.09.2018 10:18

Sváteční den přinesl mladší přípravce z Jílového opět 6. místo v pátém kole turnaje v Boleticích nad Labem

 

Páteční sváteční den 28.9.2018 byl dalším dnem fotbalistů mladších přípravek na fotbalovém hřišti V Boleticích nad Labem. Jílovští fotbalisté se turnaje zúčastnili v 12-ti členném družstvu. Turnaj se opět hrál formou každý s každým v 10-ti minutových intervalech.

 

Celek Jílového nastoupil v prvním zápase proti FAPV Děčín, bohužel Jílováci tento celek z Děčína trochu podcenili a prohráli 0:2. V dalším zápase Jílové nastoupilo proti týmu z MSK Benešov a po drobných chybách prohrálo 0:4. Ve třetím utkání se borci z Jílového postavili proti favorizovanému týmu TJ Union Děčín a bohužel podlehlo v tomto utkání 0:5. Ve čtvrtém zápase nastoupil proti Jílovému tým TJ Spartak Boletice „A“, který dokázal borce z Jílového porazit 4:0. Pátý zápas byl mezi FK Jílové a SK Březiny / SK Děčín jednoznačný pro celek SK Březiny, který dokázal Jílové porazit 5:0.

Turnaj se už vyvíjel pro Jílového špatným směrem a proto se tým Jílováků v posledních dvou utkání semkl a dokázal v obou zápasech zvítězit.

V sedmém utkání borci z Jílového nastoupili v derby proti fotbalistům z Modré a dokázali díky vstřeleným gólům Tobiáše Štěrby a Jirky Štercla zvítězit 2:0.

V posledním zápase Jílovští nastoupili proti celku FK Česká Kamenice. Tento zápas byl velice vyrovnaný a pro diváky nervy drásající. Díky výbornému výkonu brankáře Jendy Tesaře a vstřelením jediné branky Radkem Puldou do sítě České Kamenice, zvítězilo Jílové 1:0.

 

Střelci Jílového:

Radek Pulda 1x

Jiří Štercl 1x

Tobiáš Štěrba 1x

 

Umístění jednotlivých týmů v tomto turnaji:

1.    SK Březiny / SK Děčín

2.    TJ Union Děčín

3.    MSK Benešov nad Ploučnicí

4.    FAPV Děčín

5.    TJ Spartak Boletice

6.    FK Jílové

7.    FK Jiskra Modrá

8.    FK Česká Kamenice

 

 

Příští 6. kolo turnaje Mladčích přípravek se uskuteční v Bynově (Union Děčín), v sobotu od 9.00 hod.