3. kolo FK Jílové - SK Velký Šenov 2:0

06.09.2015 21:25

FK Jílové – SK Velký Šenov 2:0 (1:0)

 

Do utkání jsme šli s jasným cílem, potvrdit cenné tři body, které jsme získali na hřišti v České Kamenici, vlétnout na soupeře a utkání rozhodnout již v úvodu utkání. To se začalo naplňovat v 9. minutě, kdy byl před vápnem faulován Kurty a z trestného kopu se trefil Florián. Pak se již do konce poločasu hrál vyrovnaný fotbal s minimem šancí na obou stranách. 

Ve druhé půli, hosté zvýšili intenzitu a na dvacet minut nás zmáčkli na naší polovině. Tlak byl ale spíše platonický a my ho zodpovědným bráněním bez problému ustáli. Následně už Šenov hru více otevřel a my jsme si vytvořili několik dobrých pozic pro skórování, které však zůstaly nevyužity. Druhou branku, přidal v 82. minutě střídající Michal Horyna, který zužitkoval pěknou přihrávku Kořínka a upravil tak na konečných 2:0 pro domácí.

 

Hodnocení trenéra (O. Barilla): v tomto utkání rozhodla zejména větší zkušenost a větší vůle po vítězství hráčů Jílového. Určitě je potřeba ocenit kvalitu soupeře, který se prezentoval jako výborně fyzicky připravený tým, který nám nechal minimum prostoru pro kombinaci a zejména v prvním poločase nás donutil k nakopávaným balonům. I tak si myslím, že naše vítězství je zcela zasloužené, jelikož jsme si vytvořili více brankových příležitostí a soupeře do ničeho nepustili. To nám ještě oproti minulému zápasu chyběl Drahoňovský, Huček, Čermák, kteří by v utkání určitě byli znát.

 

Branky: 9. Florián, 82. Horyna Michal

Sestava: Vosecký – Malowanyj, Rangl, Michl, Florián – Kořínek (80. Bachura), Farkaš, Just, Červenka (89. Horyna F.) – Janda (72. Horyna M.), Kurty (90. Němec)

 

Rozhodčí: Husar - Trutnovský, Holec

Diváci: 60